Mesaj gönder
Haberler
Ev > Haberler > Company news about Boya kovası paketleme kovası üzerinde sahteciliğe karşı işaret nasıl yapılır?
Olaylar
Bize Ulaşın
86--13873178021
Şimdi İletişime Geçin

Boya kovası paketleme kovası üzerinde sahteciliğe karşı işaret nasıl yapılır?

2022-07-12

Latest company news about Boya kovası paketleme kovası üzerinde sahteciliğe karşı işaret nasıl yapılır?

Son yıllarda, ev geliştirme pazarı gelişmeye devam etti, ev boyaları pazarı da büyümeye devam etti ve kaplamalara olan talep de istikrarlı bir şekilde arttı.Piyasadaki mevcut popüler boya ambalajı ağırlıklı olarak 18 litre ve 20 litredir ve malzeme ağırlıklı olarak PP'dir.Gittikçe daha fazla kaplama türü var ve çeşitli isimler hilelerle dolu.Ancak özde pek bir fark yoktur.Aslında, tüketicilerin bir bakışta görebilmesi için farklı kullanım ve tipteki kaplamalar ambalaj fıçıları üzerinde ayırt edilmelidir.

 

Bununla birlikte, Çin kaplama pazarı, çeşitli markaların yenilik yaptığı karma bir çantadır ve düşük kaliteli kaplamalar tüketicilere büyük zarar vermiştir.Peki tüketiciler boyanın gerçekliğini nasıl ayırt edebilir?

 

Sahteciliğe karşı yaygın bir yöntem, ambalaj fıçısına iki boyutlu bir kod eklemektir, ancak bu yöntemin taklit edilmesi kolaydır ve ürünün orijinalliğini doğrulamada rol oynayamaz.En iyi yol, ambalaj fıçısına bir lazer sahteciliğe karşı kod yazdırmaktır.Her bir varilin kodlaması benzersizdir, bu nedenle spekülatörler onu taklit edemez.Şu anda, Hunan Jieming Plastic Industry Co., Ltd., plastik ambalaj varil endüstrisinde bu gelişmiş baskı teknolojisini kullanan ilk şirkettir.Bu sektörde 20 yıllık deneyime sahip bir üretim işletmesidir.Ürün yelpazesi 1-30L çeşitli plastik ambalaj varillerini içerir.

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Yuvarlak Plastik Kova Tedarikçi. telif hakkı © 2022-2024 jmbucket.com . Her hakkı saklıdır.